سفر رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به زیرکوه
بازدید رییس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع خیرین سلامت کشور از مراکز درحال ساخت شبکه بهداشت و درمان زیرکوه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زیرکوه حسینعلی شهریاری رییس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع خیرین سلامت کشور عصر روز 5 خرداد به همراه سلمان اسحاقی نماینده مردم زیرکوه و قاین در مجلس شورای اسلامی و دکتر موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و جمعی از مدیران  استانی و شهرستانی  از مراکز درمانی این شهرستان بازدید کردند . دکتر شهریاری در حاشیه این بازدید ،عدم زیر ساخت ها در حوزه بهداشت و درمان قائنات و زیرکوه را از مهمترین مشکلات این دو شهرستان دانست .
وی با اشاره به اینکه متاسفانه هیچ بیمارستانی در این شهرستان وجود ندارد ، افزود : اکنون ساختمانی به طور موقت به عنوان بیمارستان در زیرکوه برای بحث بهداشت و درمان مردم استفاده می شود و دولت مردان باید در این خصوص پیگیری هایی انجام دهند .
شهریاری در خصوص احداث بیمارستان شهرستان زیرکوه گفت : اقداماتی برای احداث بیمارستان 64 تختخوابی انجام می شود وپیگیری خواهیم کرد تا عملیات اجرایی این پروژه هر چه سریع تر آغاز شود .

منبع:
شبکه بهداشت و درمان زیرکوه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/03/07
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت